Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Závěrečný turnaj čtyřher 2020

6. 10. 2020

Ač ze závěrečného turnaje roku 2020 se nečekaně odhlásila nasazená "jednička" světového žebříčku - hráč "Vepřové Prase", na turnaj dorazilo rekordních 30 žen a mužů. Počáteční plán hlavního organizátora na losování dvojic vzal rychle za své (promiň Edo), a došlo k rozdělení na dva turnaje. Jeden turnaj hráli hráči silnější/závodní a druhý turnaj hráli holky, kluci, dědkové, báby, tedy rekreační úroveň. A věru bylo na co koukat.

Prvního turnaje se zúčastnilo 8 párů, které byly nalosovány do dvou skupin. Ve skupině A zvítězili hosté z Týna nad Vltavou David Fučík a Láďa Jaroš. Ve skupině B kraloval Zbyněk Hroneš s Martinem Kolářem. Následovaly zápasy o umístění, kdy finále ovládli David Fučík s Láďou Jarošem nad Zbyňou s Martinem v poměru 6:1. Výsledky viz níže na obrázku.

Závěrečný turnaj 2020 - první turnaj

Do druhého turnaje bylo nalosováno 7 párů, skupinu A ovládli favorité Honza Douda a Eda Kubelka. Skupinu B pak vyhráli jasně Eva Skálová s Honzou Kobernou. Finále pak bylo výsledkově pro Honzu Doudu s Edou Kubelkou 6:2. Výsledky opět viz obrázek níže.

Závěrečný turnaj 2020 - druhý turnaj

Děkujeme všem za účast a příjemnou sobotu.

 

Náhledy fotografií ze složky Závěrečný turnaj čtyřher 2020