Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Turnaj HBBV 225 2021

13. 10. 2021

Co se za zkratkou "HBBV 225" skrývá? Tušíte správně, tenisový turnaj čtyřher, který se uskutečnil v neděli 10.10.2021 připravili čtyři jubilanti. Zbyněk Hroneš, Milan Bače, Pavel Brůžek a Zdeněk Velek, součet jejich věků činil právě 225.

 

Měli jsme štěstí na počasí, ač ranní 3 stupně byly poněkud mrazivé, pak vylezlo sluníčko, které přineslo krásné počasí po celý turnaj. A vyšlo nejen počasí, ale také počet účastníků. 19 párů, tedy 38 účastníků byla nádhera. Hrály se celkem tři nezávislé turnaje.

 

10 žen, rozdělených do 5-ti párů, si to rozdaly každý pár mezi sebou na 1 set. Po urputných bojích zlatý pohár získaly Lucie Kopencová s Romčou Kalčíkovou, stříbrný pohár získala dvojice Martina Veselá/Hana Červenková a bronz bere Anna Tíková/Monika Pavelcová.

Turnaj žen

Turnaj v uvozovkách "seniorský", tedy rekreační úroveň, svedl do soubojů celkem 6 mužských párů, hrálo se o cenné skleněné poháry, a vítězem se celkově stal pár Eda Kubelka / Ota Michálek, druzí byli Míra Pecka / Jura Král a třetí místo bere Honza Egert / Standa Lokvenc.

Turnaj senioři

Hlavní turnaj "závoďáků" měl náročný program, 8 párů hrálo každý s každý na 1 set až do soumraku. Zlaté poháry získala po zásluze dvojice Pavel Svoboda / Martin Pixa, druzí byli Honza Jiruš / Zdeněk Velek, bronz brala dvojice Jirka Hejsek / Vašek Turek.

Hlavní turnaj

Jubilanti ve spolupráci se Standou, připravili v restauraci Blanice skvělé občerstvení a pohoštění po celý den. Hodnocení celého turnaje a celého dne bylo od všech účastníků prostě skvělé, díky Zbyňo, Milane, Pavle a Zdendo.

A ještě na úplný závěr byly předány 2 skleněné poháry v dlouhodobé tenisové soutěži roku 2021, pro nejlepší tenistku TK Vodňany, tento pohár získala Martina Veselá. A skleněný pohár pro nejlepšího tenistu TK Vodňany tohoto roku zcela po zásluze získal Zdeněk Velek, který nás postupně na kurtech porazil prostě všechny! Ač Zdenda právě tyto skleněné poháry do soutěže věnoval, zcela po zásluze mu tento krásný pohár náleží.

Všechny fotografie z turnaje si můžete prohlédnout v tomto fotoalbu.

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaj HBBV 225 2021