Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Turnaj dětí 2021

9. 10. 2021

Turnaje se zúčastnilo 19 dětí, hrály se vlastně 3 nezávislé turnaje (starší děti tenis, mladší děti tenis na malé pole, nejmladší děti míčkovaná). Na turnaj se omluvilo 5 dětí.

V turnaji nejmladších v míčkované bojovalo 5 holek a 1 kluk dvoukolově každý s každým do 10-ti bodů. A právě jediný kluk Kuba Malkus všechny holky doslova smetl, vyhrál každý zápas, zaslouženě zvítězil a bral pohár. Výsledky níže:

Tabulka nejmladší - míčkovaná

Turnaj mladších dětí v tenise na malé pole se zúčastnili 2 kluci a 4 holky, hrál se tenis na 1 set do 4 gamů. Vítězkou se stala Anežka Hejsková, která všechny soupeře porazila a opět získala pohár. Výsledky níže:

Mladší - tenis

Nejstarších dětí bylo sedm, 3 kluci a 4 holky, kteří se losem rozdělili do dvou skupin, kde se hrálo každý s každým na 1 set do 4 gamů. Následně hráli finále vítězové skupin, o 3. místo a o 5. místo již na 1 celý set do 6-ti gamů. Zcela zaslouženě pohár získal bojovným výkonem Šimon Kalčík. Výsledky níže.

tabulka1.jpg

Turnaj se poměrně vyvedl, mnozí rodiče uznali, že se děti za rok při individuálních trénincích mnohé naučili a je vidět posun dopředu. Zejména u starších dětí byly k vidění tuhé boje, a zejména byl vidět tenis, tedy delší výměny a správné tenisové údery. Díky všem za účast, fotky jsou přiloženy ve fotogalerii.

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaj dětí 2021