Jdi na obsah Jdi na menu
 

 

Členské příspěvky - permanentky TK Vodňany 2023

14. 3. 2023

Členské příspěvky, platby za registrace hráče a permanentky

Platbu zašlete jednou částkou = součtem, pod VS dle soupisu níže a do zprávy pro příjemce uvést jméno a příjmení.

1) Členský příspěvek 100 Kč za dospělou osobu (děti neplatí)

2) Permanentky - pouze pro rekrea hráče TK Vodňany a závodní hráče hrající závodní tenis za TK Vodňany - platba možná do 31.3.2023

Cena permanentky:

2850 Kč (individuální nepřenosná pro člena klubu umožňuje neomezené hraní v rámci objednacího systému po celou sezónu)

nebo

3650 Kč (člen klubu + 1 přizvaný nečlen klubu, umožňuje neomezené hraní v rámci objednacího systému po celou sezónu)

Cena dětské permanentky pro tenisovou školu 550,- (zahrnuje hru v rámci tenisové školy, dětí mezi sebou mimo tenisovou školu na vedlejších kurtech, pokud bude dítě hrát s rodičem, pak rodič platí 50 Kč za vedlejší kurty)

Cena hrací hodiny v ceníku:  200 Kč/kurt

Pronájem šatní skříňky + sprcha :  individuálně si každý vyřídí s p. Chytilem

 

3) Registrace hráče u Českého tenisového svazu

U závodních hráčů, kteří souhlasili, že budou hrát za "A" nebo "B" tým krajský přebor = souhlasili, že si zaplatí registrační poplatek, tento registrační poplatek činí 400 Kč. Případný hostovací poplatek platí TK Vodňany.

Hráči: Velek, Hroneš M., Tůma, Šašek, Kargašínský, Kolář, Hejsek, Hroneš Z., Bína, Toman (již si zaplatil sám), Jiruš, Hanzal (ještě 2 místa na soupiskách volná, případně obsadím st. žáky)

Hráčky: Tesková (zaplatí si sama), Pavelcová, Kopencová, Novotná, Lekešová, Kalčíková, Červenková, Skálová (jednáme o 2 posilách z Písku/ČB do áčka)

CELKOVOU PLATBU JEDNOU ČÁSTKOU uhraďte na účet TK Vodňany 265696584/0300 pod VS - viz e-mail a do zprávy pro příjemce uvést Jméno a Příjmení.

Na základě platby bude každému vystaveno potvrzení, které můžete použít na čerpání příspěvku u vaší zdravotní pojišťovny - preventivní programy, k tomu přiložíte svůj výpis účtu, kde bude vidět platba.